Återträff 19 april

Förfärat insåg vi att vi inte har setts som grupp sedan konserten i november. Fem månader sedan. Men nu var kvintetten på plats och avnjöt en smaskens middag hos Kia innan vi såg på filmupptagningen av konserten. Vi var mycket nöjda med oss själva, och konstaterar att både saxofonen och cellon var ett lyft som det blir svårt att klara oss utan. Men det är just vad vi måste en tid framöver, eftersom Maja skall ut på äventyr.

Så, ni som sade "säg till när nästa konsert är" - vi siktar på hösten 2013! Möjligen våren 2014 om det blir för mycket att repa in. Sedan är det kanske tänkbart att det blir något mindre innan dess med "gamla" Quartettino, men inget vi har pratat om. Och spela, det kommer vi att göra under tiden. Det bara måste jag.

Breddad blogg

Från och med idag tänker jag skriva lite mer allmänt om musik här, och inte bara om kvartetten. Jag kommer också på sikt att flytta över en del från en gammal blogg som inte fungerar så bra. Mest för min egen skull, men vill någon läsa så är ni välkomna!

Idag fick jag vara åhörare till ett orkesterrep i Västerviks musikskola. Det var så maffigt, och det kliade svårt i spelfingrarna! I andliga sammanhang talas det om att släcka den själsliga törsten, och det var så det kändes. Min pappa säger åt mig att du spelar åt helvete för lite! Och visst har han rätt!

För att råda bot på det, så har jag i dagarna införskaffat ännu ett nytt instrument, en dubbelflöjt med C i bordun. Den är så vacker!


Livstecken!

Det händer att någon hittar hit, ser jag på statistiken.

Vi har inte på något sätt lagt ner, men är väldigt trögstartade efter höstkonserten...

RSS 2.0